Så här fungerar viktminskningsprogrammet från bodykey by NUTRIWAY™

Upptäck kroppens verkliga viktminskningspotential. Det är lätt att börja med bodykey by NUTRIWAY™ – här visar vi dig hur du ska göra.

Kan jag delta?

Ditt BMI (body mass index) används för att mäta om du har en sund vikt i förhållande till hur lång du är. BMI hjälper oss att bestämma om du kan delta i bodykey by NUTRIWAY™ och om du bör tala med en läkare innan du deltar i programmet. Detta gäller om ditt BMI är över 30, så använd detta enkla redskap för att beräkna ditt BMI exakt.

Minderåriga får inte delta i bodykey by NUTRIWAY. Av hälsoskäl får du inte delta i bodykey by NUTRIWAY om du är gravid eller om du ammar (om du inte har ett läkarintyg) och om ditt BMI är lägre än 18,5.

Om du redan har köpt ett bodykey-kit kan du kontakta din ABO för att lämna tillbaka produkten eller bekräfta att du har ett läkarintyg.

Tänk också på att syftet med bodykey by NUTRIWAY inte är att behandla eller bota sjukdomar eller medicinska besvär och att det därför tyvärr inte tar hänsyn till livsmedelsallergier. Eftersom det finns så många olika allergier kan programmet inte ta fram en kostplan för alla dessa fall. Vi råder deltagarna att använda utbytestipsen som coachen ger i kostavsnittet och att kontrollera ingredienslistan till bodykey-produkterna innan du äter dem.

Det genetiska testet

Vetenskaplig forskning, till exempel en studie av en tvillingfamilj (Robitaille, 2003) har visat att ditt DNA innehåller information om hur kroppen reagerar på olika former av näring och träning. Vårt genetiska test är en viktig del av
bodykey by NUTRIWAY. Det avslöjar dina genetiska anlag och tar fram nyckeln till den en effektiv viktminskningsplan för dig. De enkla instruktionerna i kartongen till det genetiska testet visar dig hur du ska ta DNA-provet och skicka det till vårt partnerlaboratorium på adressen som anges på kartongen.

Designa min plan

När du förstår dina personliga preferenser, vanor och attityder hjälper du oss att få insikt i din personliga livsstil. Designa min plan har utvecklats av en grupp kvalificerade experter, såsom näringsfysiologer och träningsspecialister så att vi kan lära känna dig. Fyll bara i uppgifterna i onlineformuläret. En expertgrupp kommer att ta fram en plan som tar hänsyn till dina specifika behov och som har anpassats efter den mat och de aktiviteter du tycker om. Ju bättre planen passar in i din livsstil, desto lättare blir det. Och en rutin som är enkel att följa gör viktminskningen effektivare och hjälpa dig att lyckas så bra som möjligt.

En kombination av genetiska anlag och det du gillar

Så snart resultaten från ditt genetiska test är klara kommer våra viktminskningsexperter att kombinera dem med resultaten från Designa min plan. Då skräddarsys en kost- och träningsplan som är helt rätt för dig. Din plan kommer att finjusteras efter det unika sätt som din kropp fungerar på och den kommer även att ta hänsyn till dina personliga preferenser, så att den enklare passar in i dina vardagsrutiner.

Experterna bakom programmet

bodykey by NUTRIWAY™ har utvecklats av en grupp experter från olika vetenskapsgrenar.

Expertteamet består av näringsfysiologer, idrottsforskare och beteendepsykologer. Deras erfarenhet sträcker sig över flera kompetensområden, bland annat:

  • Certifikat i näringsrådgivning
  • Undervisning och forskning på olika expertområden, exempelvis hur viktminskning kan stödjas ur ett psykologiskt perspektiv
  • Professionell konsumentrådgivning
  • Utbildarlicenser för olika kunskapsområden, exempelvis konditionsträning eller rehabilitering
  • Coachning i progressiv muskelavslappning och stresshantering

Framgångsfaktorer:
Under mer än 13 år har våra experter kombinerat vetenskapligt innehåll, kunskap och teknik med en djup förståelse och empati för användaren.

Förutom att arbeta för bodykey by NUTRIWAY arbetar dessa experter även som rådgivare för globalt ledande läkemedelsföretag, försäkringsbolag, livsmedelsproducenter och snabbköpskedjor för att hjälpa människor att äta bättre och leva ett bättre liv.

Litteraturförteckning

Robitaille. (2003). PPAR-gamma P12A-polymorfismen anpassar förhållandet mellan fettintaget och det metabola syndromets komponenter: resultat från Quebec Family Study. Clin Genet, 109-116. Återvänd till referens