Genetiskt test

Det genetiska testet
Upptäck kroppens potential

Se videon


Ett spännande nytt verktyg för viktminskning

Forskare har upptäckt ett samband mellan vårt DNA och sättet våra kroppar svarar på näring och träning. En av många faktorer som avgör hur din kropp hanterar sin vikt är din individuella genvariation.

bodykeys genetiska test analyserar dina specifika genetiska förutsättningar och visar viktig information som tillåter oss att identifiera den kostsammansättning och typen av fysisk aktivitet som hjälper dig att gå ner i vikt. Dina unika testresultat används sedan för att skapa din personliga kost- och träningsplan.

Titta på denna video och lär dig mer om det genetiska testet som används för att anpassa individuella program för bodykey™.

Läs mer >>

Genetik spelar en i viktregleringen

Övervikt och fetma ökar i världen och konsekvenserna som det har på hälsan har startat en global forskning om möjliga orsaker och lösningar. Senaste data har bekräftat att viktökning och viktminskning inte längre kan se som ett enkelt samband mellan kalorier in och kalorier ut. I stället spelar en stor rad faktorer roll i vikthantering inklusive individuella genetiska förutsättningar.

Enkel, exakt och förtrolig

Att ta ett prov är enkelt och kan göras hemma genom att använda det genetiska testet i bodykey-kittet. Efter att du har skickat in ditt prov på en bomullspinne, kommer ett ISO-certifierat laboratorium i Österrike göra resten. Vårt laboratorium arbetar med de högsta kvalitetsstandarder med hög strikt sekretess som säkerställer exakta testresultat och säker hantering. Efter analysen kommer alla biologiska prover att förstöras.

Endast du kommer att ha åtkomst till dina genetiska testresultat via din personliga Min bodykey Online Coach. Dessa resultat visar två specifika genetiska faktorer om dig: den kostsammansättning vad det gäller fett och kolhydrater och typen av fysisk aktivitet som din kropp svarar bäst på.

Se ett exempel på rapporten från laboratoriet här >>